miercuri, 13 februarie 2013

Virgiliu Gheorghe: "Mulţimea vaccinurilor slăbeşte sistemul imunitar"

Mulţimea vaccinurilor slăbeşte sistemul imunitar, pentru că fiecare vaccin îţi generează ţie un răspuns autoimun. Este ca şi cum tu ţi-ai forţa permanent sistemul imunitar să reacţioneze la un stimul până când îl epuizezi, dar nu sunt mecanisme normale.

Eu vă spun nişte lucruri foarte generale. Au fost în Franţa campanii de vaccinare împotriva hepatiei B şi s-au îmbolnăvit zeci de mii de oameni de hepatita B. Eu cunosc personal oameni care au făcut vaccinul pentru pojar şi au făcut pojar, vaccinul antigripal şi au făcut gripă.

Eu cred că am făcut toate bolile astea de copii, în afară de scarlatină, şi n-am avut nimic, pentru că un sistem imunitar sănătos reacţionează bine şi distruge virusul. În Japonia, până la un an sau doi este interzisă vaccinarea, în Danemarca la fel. Păi cum adică, sunt ţări în care este interzisă şi la noi este recomandată?!

Copilul, la 6 luni, un an, nu are sistem imunitar, celulele imunitare le preia din sânul mamei din acel lapte pe care îl ponegresc de multe ori doctorii, spunând lasă ca e mai bun laptele praf.

Fragment din conferinta "Imbecilizarea prin televiziune", sustinuta de biofizicianul Virgiliu Gheorghe, care poate fi ascultata in intregime aici


Introdu e-mailul pentru abonare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu