sâmbătă, 13 iulie 2013

Ce se afla in mod real in vaccinuri?

Preluare dupa Viata in verde viu
Te-ai intrebat vreodata ce este in mod real in vaccinuri? Potrivit paginii despre aditivii vaccinurilor, pagina de informare apartinand Centrelor SUA pentru Controlul Bolilor, toate ingredientele urmatoare sunt utilizate ca aditivi ai vaccinurilor:
Aluminiu – un metal usor care provoaca dement si boala Alzheimer. Nu ar trebui niciodata sa iti injectezi aluminiu.
Antibiotice – substante chimice care favorizeaza aparitia supermicrobilor, care sunt tulpini mortale de bacterii rezistente la antibiotice, si care omoara zeci de mii de americani in fiecare an.

Formaldehida – o chimicala de “murat” utilizata pentru conservarea cadavrelor. Este foarte toxica pentru sistemul nervos, cauzand orbire, deteriorarea creierului si convulsii. Departamentul SUA pentru Sanatate si Servicii Umane admite deschis ca formaldehida cauzeaza cancer. Poti vedea tu insuti pe website-ul Programului National de Toxicologie, prezentand cel de-al XII-lea Raport asupra Cancerigenelor.
Acolo fisa informativa neglijeaza complet sa mentioneze formaldehida din vaccinuri. Totusi afirma ca “formaldehida cauzeaza leucemia mieloida, si cancere rare, inclusiv sinonazal si nazofaringian”.
Monoglutamat de sodiu (MSG) – O chimicala neurotoxica numita “excitotoxina”. Face ca neuronii cerebrali sa fie supraexcitati pana mor. MSG este toxic chiar si cand este consumat in alimente, unde cauzeaza migrene si afectiuni ale sistemului endocrin. Nu ar trebui NICIODATA sa iti injectezi MSG in corp. Dar este ceea ce fac lucratorii din sanatate cand iti injecteaza vaccinuri.
Thimerosal – un compus metil-mercuric ce cauzeaza vatamari permanente si severe ale sistemului nervos. Mercurul este extrem de toxic pentru creier. Niciodata nu ar trebui sa il atingi, inghiti sau injectezi in nici o doza. Nu exista doza sigura de mercur! Chiar si CDC admite prompt ca unele vaccinuri tot mai contin mercur (thimerosal).
EFECTE SECUNDARE
In plus, Programul National de Toxicologie admite in propriile documente ca:
“Vaccinarile… ar putea produce o mica, dar masurabila, sporire a nivelului de mercur din sange”.vaccinuri
“Thimerosalul a fost gasit ca traversand barierele sange-creier si placenta”.
“… pericolele thimerosalului includ neurotoxicitate si nefrotoxicitate (adica toxicitate pentru creier/nervi si rinichi).
“… profilele toxicologice similare intre etilmercur si metilmercur (thimerosal) ridica posibilitatea ca neurotoxicitatea sa poata interveni de asemenea si la doze mici de thimerosal.”
“… nu exista linii directoare pentru expunerea sigura la etilmercur, metabolitul thimerosalului.”
“… evaluarea a determinat ca uzul thimerosalului in calitate de conservant al vaccinurilor ar putea avea ca rezultat introducerea in corp in primele sase luni de viata a mercurului in doze ce depasesc prescriptiile din liniile directoare ale Agentiei pentru Protectia Mediului (Environmental Protection Agency – EPA)…”
“In SUA si nu numai thimerosalul este inca prezent ca si conservant in unele vaccinuri furnizate copiilor mici, ca si in anumite produse biologice recomandate in timpul sarcinii. Thimerosalul ramane un conservant in unele vaccinuri administrate adolescentilor si adultilor. In plus, thimerosalul continua sa fie utilizat international, ca si un conservant de vaccinuri.”
Raportul continua apoi sa spuna ca FDA (Agentia pentru Alimente si Medicamente a SUA) studiaza thimerosalul si oarecum l-a gasit a fi perfect sigur. Mai declara ca producatorii de vaccinuri “lucreaza” pentru a elimina thimerosalul din vaccinuri, dar in realitate este inca utilizat la fabricarea acestora.
Apropo, acest raport mai dezvaluia ca FDA impune conservanti ca thimerosalul doar in asa-numitele vaccinuri “multi-doze” – fiole ce contin mai mult de o doza de vaccin. Companiile producatoare ar putea, daca ar vrea, sa produca vaccinuri “curate” mono-doza fara vreun continut de mercur/thimerosal.
Dar nu o fac, pentru ca este mai profitabil sa se produca vaccinuri multi-doze cu continut de mercur. Asa dupa cum admite raportul, “conservantii nu sunt necesari pentru produsele in format fiola cu o singura doza. Fiolele multi-doze sunt preferate de unii doctori si unele clinici, deoarece sunt adesea mai putin scumpe ca pret pe doza si cer mai putin spatiu de depozitare”.

“Mercurul in vaccinuri este o teorie a conspiratiei!”

Mi s-a spus de catre numerosi “sceptici” si doctori ca nu exista asa ceva ca mercurul in vaccinuri, si ca orice astfel de sugestie nu este nimic mai mult decat o “salbatica teorie a conspiratiei”.
Tot ce aveti de facut este sa vizitati pagina despre aditivi ai vaccinurilor de pe site-ul CDC, care admite deschis ca aceste chimicale sunt utilizate chiar acum la vaccinuri. Nu este o teorie a conspiratiei, se pare. Este starea de fapt a producerii de vaccinuri in timpurile noastre moderne!

Simtiti dureri de cap dupa un vaccin?

Acum luati in considerare acest lucru: cel mai comun efect secundar al unei injectii cu vaccin este durerea de cap. CDC admite ca peste 30% dintre cei ce primesc vaccinuri experimenteaza dureri de cap sau migrene.
Ce ar putea fi in vaccinuri, si care sa provoace dureri de cap, migrene si vatamari cerebrale? Ce-ati spune despre mercur, formaldehida, aluminiu si MSG!
Chiar daca credeti in teoria vaccinurilor ca un mod de a ajuta sistemul imunitar sa se pregateasca pentru recunoasterea patogenilor, de ce cineva, in special un doctor, sa creada ca este ok sa injecteze fiinte umane cu mercur, MSG, formaldehida si aluminiu?
Argumentul celor ce forteaza vaccinurile este ca fiecare vaccin contine doar o mica doza din aceste extrem de toxice substante, si de aceea este ok sa fie injectate. Dar acest argument sufera de o eroare fatala: copiii primesc acum peste douazeci de vaccinuri pana ajung la sase ani! Care este efectul cumulativ al tuturor acestor vaccinuri, plus mercurul din plombele dentare si sursele alimentare? Care este efectul mercurului injectat asupra unui copil cu sistemul imunitar suprimat si traind intr-o stare de deficienta nutritiva cronica?
Savantii nu cunosc acest raspuns, deoarece astfel de studii nu au fost facute niciodata. Asa ca ei pretind ca nimic rau nu se va intampla, si continua sa forteze tot mai multe vaccinuri asupra bebelusilor, copiilor si chiar asupra viitoarelor mame. Ei joaca ruleta ruseasca cu copii nostri, cu alte cuvinte, fiecare injectie, ar putea provoca convulsii, coma, autism sau moarte.

De ce industria vaccinurilor nu ofera vaccinuri “curate”, fara toti acesti aditivi toxici?

Daca se presupune ca vaccinurile sunt bune pentru tine, de ce contin ele asa de multi aditivi care sunt RAI pentru tine? Nu ai vrea sa mananci mercur in tonul din farfurie. Nu ai vrea MSG in sandvisul tau, si cu siguranta nu ai vrea formaldehida in sucul tau. Asa ca de ce ti-ai permite tie si copiilor tai sa fie injectati cu aceste substante mortale?

Si chiar la fel de important, de ce nu ar oferi industria vaccinurilor vaccinuri CURATE? Fara vreun aditiv vatamator pentru creier?

Gandeste-te la asta: cand cumperi hrana sanatoasa, vrei ca hrana sanatoasa sa nu aiba NICI mercur, NICI MSG, NICI aluminiu, su cu siguranta NICI formaldehida. Nici o persoana sanatoasa la cap nu ar manca in mod constient aceste otravuri neurotoxice. Si totusi, uluitor, aceleasi persoane efectiv stau la coada pentru a fi injectate cu exact aceleasi otravuri vatamatoare pentru creier, cu justificarea ca, oarecum, “aceasta injectie este buna pentru mine”!
Am crezut ca teoria din spatele vaccinurilor era ca virusurile slabite ar oferi sistemului imunitar un prilej de repetitie astfel incat sa construiasca anticorpi impotriva chestiei reale. Unde se potrivesc mercurul, MSG-ul sau formaldehida in aceasta teorie? Beneficiaza corpul tau in vreun fel de la expunerea la formaldehida? Desigur ca nu. Insasi ideea in sine este absurd de ridicola.
Deci exista astfel de lucruri precum vaccinurile curate? Va provoc sa gasiti macar unul. Ele nu exista pentru populatie in general. Aproape toate vaccinurile pentru mase sunt deliberat formulate cu chimicale neurotoxice care nu au absolut nimic de-a face cu stiinta vaccinarii, ci orice cu autismul, Alzheimerul, dementa timpurie, suprimarea functiei imunitare si prostirea in masa datorita afectarii functiei cerebrale.
Surse pentru acest articol cuprind :
http://www.naturalnews.com
http://www.foodmatters.tv/articles-1/whats-really-in-vaccines- ce este in vaccinuri

Introdu e-mailul pentru abonare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu