luni, 23 martie 2015

Discursul doctorului C. Sandersen, inginer-constructor în domeniul microschemelor de computer, din vara anului 1993, în oraşul Spokane, statul Washington

“Cu mulţi ani în urmă am început să lucrez, în calitate de inginer, la construcţia microschemelor: în cadrul unui grup important de specialişti, am participat la elaborarea unui proiect în oraşul Phoenix, statul Arizona. Acest proiect era legat în mod direct de alte proiecte, concepute în oraşul Boston, statul Massachusetts, precum şi în oraşul Hanford, statul California. Toţi erau întruniţi într-un singur scop: elaborarea acestui proiect. În procesul lucrului, am făcut un experiment asupra unei tinere femei căreia i-au fost implantate în măduva spinării câteva scheme electronice cu semnale radiofonice. Până la aceasta, femeia era total imobilă, deoarece funcţia tuturor organelor era dereglată. După intervenţia noastră a sesizat că poate să-şi mişte picioarele şi mâinile, iar muşchii i-au devenit mobili. Întregul nostru grup a început să lucreze la perfecţionarea acestor microscheme. Treptat, am reuşit să-i punem sub control compor­tamentul. S-a ţinut cont de toate: sufocare, alergie, toleranţă sau intoleranţă la aceste elemente.
Pe parcurs, am făcut experimente asupra deţinuţilor şi, treptat, am perfecţionat microschema, dându-i o formă plată, adică am adaptat-o pentru implantare (introducere în organism). Scopul propus a fost atins - am creat o placă-microschemă, care să încapă într-un ac bacteriologic. Am experimentat această placă asupra mai multor animale în oraşele Sacramentos şi Los Angeles, statul California. În cadrul cercetărilor am făcut experimente asupra unui număr mare de animale şi s-au cheltuit milioane de dolari pentru a stabili locul potrivit de pe corpul uman pentru implantarea microschemei, care este constituită din 250000 de componente de bază. Destul de serioasă s-a dovedit a fi problema alimentării şi reîncărcării acestei plăci de dimensiuni minuscule. Au fost cheltuiţi 1,5 milioane dolari pentru determinarea locului de pe corpul uman pe care temperatura se schimbă cel mai rapid. 

Mamele ştiu că acest loc este fruntea copilului. Au fost stabilite două locuri: fruntea şi mâna dreaptă a omului. Pe atunci începusem să studiez Sfânta Scriptură. în Apocalipsa Sfântului loan - cap. 13: 16 - am citit următoarele: Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Şi Dumnezeu mi-a descoperit prin Cuvântul Său cu ce mă ocup. 

În desfăşurarea proiectului se întrezărea scopul lui: însemnarea tuturor oamenilor care trăiesc pe pământ. La sfârşitul unei întruniri s-a apropiat de mine un funcţionar de stat care mi-a spus sa nu destăinui nimănui informaţia despre faptul că plăcuţa e gata. Vreau să vă spun că în Florida, în instituţiile pentru copii (grădiniţe sau orfelinate), exista copii cărora li s-au implantat aceste plăcuţe. Statul, precum şi CIA, a acordat subvenţii pentru aceasta. L-am întrebat pe un medic din Boston, statul Massachusetts: „Ce se va întâmpla dacă această plăcuţă va ieşi din funcţiune?” El mi-a răspuns că organismul va reacţiona imediat, vor apărea răni purulente. Apocalipsa Sfântului Ioan 16: 2: Şi s-a dus cel dintâi înger şi a vărsat cupa lui pe pământ. Şi o bubă rea şi ucigătoare s-a ivit pe oamenii care aveau semnul fiarei şi care se închinau chipului fiarei. Aş vrea să mai spun câte ceva despre tehnologii. Există 23 de sateliţi capabili să citească orice informaţie, chiar de pe obiecte de dimensiuni foarte mici, de exemplu de pe un timbru poştal, Satelitul poate citi toată informaţia de pe licenţa dumneavoastră, şi acest lucru îl poate executa la fiecare 19 minute. Mai există sateliţi de tip nou, cu numele LUO, care verifică totul de la altitudini joase. 

Ele sunt atât de sensibile, încât determină temperatura corpului omenesc cu exactitatea de 0,4°C. De ele nu te poţi ascunde nicăieri, nici în înălţime, nici în adâncime. Creştinii îl au drept adăpost pe Domnul nostru Iisus Hristos. Vreau să mai spun: adevăraţii creştini vor fi prigoniţi. Priviţi orice film cu desene animate, cine este acolo omul rău - creştinul. În film el permanent este dispreţuit. Ne vor prigoni şi pe noi dacă nu vom fi de acord cu ei şi nu vom merge la compromisul lor păcătos. Astăzi, pentru a fi creştin adevărat, Biserica e nevoită să se afle în ilegalitate. În poziţia noastră socială ne încredem guvernării, iar guvernarea tinde către organizaţia mondială. Cu mare rapiditate se apropie timpul guvernării mondiale. Acum se planifică unificarea cartelelor de credit cu cele de debit. Mergem cu paşi rapizi spre aceasta. În cabinetul vicepreşedintelui SUA, Al Gore, s-a spus: „Să fie cuprinşi în acest sistem toţi oamenii ţării“. Gore a spus că fiecare om din SUA trebuie să dispună de un smart-card. Aceasta este o pregătire pentru plăcuţă, care la vremea sa va fi implantată sub piele. Smart-cardul cuprinde o informaţie enormă despre om. Se pregatesc utilaje speciale pentru folosirea acestor carduri. Vreau să vă spun: opuneţi-vă! Dacă vine cineva şi vă prezintă noul sistem de identificare, răspunsul d-voastră trebuie să fie: nu! 

S-au alocat 500 milioane de dolari pentru introducerea identificării pozitive pentru sistemul creării de velforuri, adică de identificare electronică aflată sub piele. Eu am vorbit cu băieţii de la CIA şi ei mi-au spus că unii oameni din guvern, de exemplu Henri Kissinger, Lazenberg ş.a., au pus în discuţie această problemă. Rezolvarea ei s-a conturat direct: nu vom putea controla oamenii dacă nu îi vom însemna pe toţi, adică nu-i vom identifica. De aceea au fost alocate 500 milioane de dolari pentru oamenii velforului pentru a-i identifica. D-voastră puteţi pierde cartela, să o împrumutaţi cuiva, iar însemnarea, adică plăcuţa, nu o veţi putea pierde. Doar împreună cu capul sau cu mâna. De exemplu, dacă cineva vă va fura mâna pentru a cumpăra ceva de la magazin, lucrătorii magazinului îi vor spune: „Ceva nu e în regulă cu omul acesta“. Va fi imposibil de cumpărat şi de vândut fără ca să ai pe tine aceasta însemnare. Cu trei ani în urmă, la 17.000 de copii li s-au implantat subcutanat aceste plăcuţe şi nu au apărut niciun fel de efecte secundare. Şapte mii de oameni din Suedia au plăcuţe subcutanate şi de asemenea nu au probleme. CIA are programe pentru creştini. Ea este creată pentru a discredita creştinii prin mişcarea ERA NOUĂ (New Age). 

Nu vă şochează faptul că acum în şcoli se predă orice: şi budismul, şi islamul, şi tot ce doriţi? Unde aţi auzit ca în şcolile publice să se înveţe morala creştină? Nu veţi găsi. Sistemul rezervelor federale (sistem financiar) are cinci bănci, care deţin controlul tuturor finanţelor din lume: Rockfeller ş.a. Familia Rothschild are o atribuţie nemijlocită la acestea. Anul 1750. Bauer se ocupa de prelucrarea aurului şi locuia în Frankfurt (Germania). Firmamentul întreprinderii lui era scutul roşu. Fiul lui a devenit bancher, şi-a schimbat numele de familie din Bauer în Rothschild, ce înseamnă „scutul roşu”. Acest Rothschild a avut cinci feciori şi a trimis câte unul în oraşele: Londra, Neapole, Viena, Paris şi Frankfurt ca, prin mijlocirea banilor, să ia controlul asupra acestor ţări. Anul 1775. Rothschild împreună cu alţi doisprezece bărbaţi au organizat „sfatul celor 13″. Ei l-au ales pe Adam Weishaupt şeful sfatului. Adam Weishaupt, ce semnifică „Capul Alb”, făcea parte din ordinul iezuiţilor (una dintre organizaţiile sataniste). Acest sfat în prezent controlează nu numai SUA, ci întregul sistem European. Astfel, banii rezervelor federale nu aparţin oricărui guvern. Rezervele federale aproape că nu se completează. 

Şi la un moment dat veţi auzi că aceste rezerve au dispărut. De ce? Toate aceste lucruri se fac în taină, pentru a atinge un singur scop: guvernarea mondială. În planul preşedintelui Clinton cu privire la problemele sănătăţii esteelaborarea cartelei medicale naţionale unificate, care ar atesta identitatea persoanei. Ea este creată conform celor mai noi tehnologii, cifrată secret de sistemul de guvernământ. După cum se vede, aceasta înseamnă că numărul va fi pus pe fruntea omului, pe mână sau pe alt loc al corpului omului. Nimeni nu va putea beneficia de tratament fără acest număr. Noi, la fel, trecem la societatea fără numerar (banii lichizi vor fi scoşi din uz). La început va fi utilizată cartela de credit, iar mai târziu implantarea numărului. Uniunea Europeană a elaborat deja planul respectiv. Această uniune oficial şi-a început activitatea pe 1 ianuarie 1993. Ea cuprinde 12 ţări ale Europei. Acesta este viitorul centru al conducerii mondiale. Noi ne aflăm pe muchia acelei perioade când se va pune pecetea fiarei. Şi, dacă nu vom fi capabili să înţelegem şi să deosebim, vom deveni „complicii sistemului de stat ucigaş”.

(Discursul doctorului C. Sandersen, inginer-constructor în domeniul microschemelor computerizate, în vara anului 1993, în oraşul Spokane, statul Washington) - din cartea Staretii despre vremurile din urma

Introdu e-mailul pentru abonare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu