duminică, 31 decembrie 2017

La mulți ani binecuvântați!

În ultima zi din 2017 țin, în mod public, să dau Slavă lui Dumnezeu pentru toate și totodată să-mi cer iertare tuturor celor care le-am greșit într-un fel sau altul!

În noul an să nu uităm de cuvintele Domnului Iisus Hristos „Căutaţi mai întâi împărăţia lui Dumnezeu şi dreptatea Lui şi toate acestea se vor adăuga vouă”. (Matei 6, 33).

În anul care vine, să ne ferim și să-L rugăm pe Dumnezeu să ne ferească de hidosul ecumenism[1], de cardizarea antihristică, dar și de celelalte lucrări satanice care vor să pună stăpânire pe sufletul omului și nu numai.  

Să ne punem în primul rând nădejdea în Preasfânta Treime, Maica Domnului, Sfinții Români din Închisorile Comuniste, dar si toți Sfinții Bisericii lui Hristos.

La mulți ani binecuvântați!

Vlad Herman  


[1] Despre acest ecumenism, Sfântul Justin Popovici spunea: “Ecumenismul este numele comun pentru pseudo-creştinismul pseudo-bisericilor din Europa Occidentală. Înlăuntrul său se află inima umanismului european, având papalitatea drept cap al ei. Tot acel pseudo-creştinism, toate acele false biserici nu sunt nimic altceva decât o erezie după alta. Numele lor evanghelic comun este panerezie. De ce? Întrucât, de-a lungul istoriei, felurite erezii au tăgăduit sau au deformat anumite însuşiri ale Dumnezeu-omului şi Domnului Iisus Hristos, aceste erezii europene se îndepărtează cu totul de El, înlocuindu-L cu omul european. Nu există nici o diferenţă esenţială între catolicism, protestantism, ecumenism şi alte erezii ale căror nume este “legiune”.


Introdu e-mailul pentru abonare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu